Kingfish

Kingfish er et af Danmarks største dykkercentre og hjælper til ved vores dykkerevents. De sørger blandt andet for billig udstyrsleje og dykkernes sikkerhed.

ScubaGear

ScubaGear er et professionelt dykkercenter, hvor du finder et stort udvalg af kvalitetsudstyr. De hjælper os med dykkernes sikkerhed og udlejning af udstyr til events.

Fritidskajakker

Fritidskajakker tilbyder kajakturer, -kurser og events på vandet, hvor deltagerne kan sejle i kajak eller kano, padle på SUP boards eller tage en tur på vandcykel.

Øresundsakvariet

Øresundsakvariet er et mindre saltvandsakvarium, der er en del af Biologisk Institut ved Københavns Universitet og et videnpædagogisk center.

Tuborgfondet

Tuborgfondet skænker muligheder for unge i fællesskab kan skabe en håbefuld og bæredygtig fremtid. De har valgt at støtte os, så vi kan lave fede events til jer. Det er vi meget taknemmelige for!

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund er for alle, som ønsker at få mere ud af deres dykning – uanset om man er ny eller erfaren. De ønsker at levere de bedste rammer for aktiviteter under vand.

The Hidden Sea

The Hidden Sea er en australsk vin producent, som for hvert solgt flaske, fjerner 10 plastikflasker fra havet og genanvender dem. Deres vine har modtaget flere flotte priser, og de er best-in-class inden for bæredygtig landbrug.

Copenwater

Copenwater er et fællesskab omkring svømning i åbent vand, hvor der deles erfaringer, råd, vejledning, undervisning, tryghed og gode oplevelser sammen.

SDU

Syddansk Universitet forsker blandt andet i genetablering af ålegræs, som kan være med til at binde og lagre kulstof – samt skabe et habitat for fisk og andre dyr. Sammen hjælpes vi med at udplante ålegræsskud i udvalgt fjorde.

Underwater Ambassador

Helene-Julie Zofia Paamand aka. Underwater Ambassador er en undervandsfotograf, som har en stor passion for havet og hvordan vi kan bevæge os mod et sundere hav i fremtiden.

Greentel

Greentel er et billigt og grønt mobilabonnement. Når du vælger Greentel, er du med til at opsamle havplast i Danmark og bevare regnskov i Ecuador – det er grøn telefoni!